Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, petrecere cu prințese și unicorni, pentru micuța ei, Ella. Fetița artistei a împlinit 6 ani

Ella a împlinit 6 ani, iar mama ei, așa cum a anunțat, a organizat o petrecere de zile mari, chiar în propria casă. Uite cât de bine s-au distrat Ella și Clara.

Andreea Bălan a organizat o petrecere desprinsă din povești, pentru micuța ei, Ella Maya. Vedeta și-a sărbătorit fetița cea mare, iar la împlinirea vârstei de 6 ani, artista s-a dat peste cap și și-a transformat casa într-un tărâm fermecat cu prinți, prințese și unicorni.

Ella a avut mulți invitați la ziua ei și a primit numeroase cadouri. De altfel, nu există dorință pe care mama sa să nu i-o îndeplinească, iar decorul, baloanele, dar și tortul supraetajat au fost în concordanță cu preferințele sărbătoritei.

Mai mult, Andreea Bălan a chemat animatori speciali care au întreținut atmosfera și care i-au antrenat pe copii în tot felul de jocuri distractive. Artista a declarat că este cea mai fericită alături de fiicele ei și cei 6 ani petrecuți până acum cu Ella au decurs foarte repede.

Citește și:

''Sunt cea mai fericita cand Ella si Clara sunt fericite 🤗❤️
Azi casa s-a transformat intr-o reala sarbatoare cu unicorni, ursi, Elsa, Printese si Printi 🧚🏻‍♀️🦄💫 👸. Ella a primit exact ce si-a dorit, iar noi cei mari ne-am simtit ca niste copii si am intrat in lumea minunata a basmelor. Cei 6 ani au trecut intr-o clipa, dar au fost cei mai frumosi ani alaturi de fetitele mele'' a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Vedeta a împărtășit poze de la petrecere, iar fanii nu au putut să nu observe cât de mult s-au distrat micuțele ei. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, artista va posta și un vlog de la super petrecerea Ellei.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.