Setari Cookie-uri

Deși apare mereu la televizor, nimeni nu știa asta despre rolul de tată pe care îl are! Cum se descurcă Andi Moisescu cu fii lui

Andi Moisescu are o carieră în televiziune de succes, însă puțini știu că el este tată de adolescenți. Ce spune soțul Oliviei Steer despre băieții lui?

Andi Moisescu este nelipsit din fața micilor ecrane, iar activitatea sa este apreciată în număr mare de fanii săi. Totuși, ceea nu nu se știe despre soțul Oliviei Steer este faptul că este tată de adolescenți, iar băieții săi reprezintă cea mai mare mândria a sa.

Fii lui Andi Moisescu au 13 și 15 ani, iar omul de televiziune încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ei și să îi sprijine în tot ceea ce fac. Prezentatorul tv spune despre băieții săi că sunt echilibrați și cuminți și că el este recunoscător pentru familia frumoasă pe care o are.

„Sper să nu trezesc invidii inutile. Dar, în cazul nostru, n-a fost niciodată mai greu. Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere”, a spus Andi Moisescu, pentru viva.ro.

Citește și:

Tot el a mai spus că cei doi băieți pe care îi are cu Olivia Steer nu i-au făcut niciodată probleme. Luca și David sunt doi adolescenți cuminși, care au rezultate foarte bune la școală.

„Sper să nu trezesc invidii inutile. Dar, în cazul nostru, n-a fost niciodată mai greu. Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere”, a spus Andi Moisescu.

Juratul de la Românii au talent i-a mai lăudat pe fii săi pentru rezultatele excelente pe care le au la școală, menționând cât de mândru este să fie tatăl lor.

„Încerc să-mi fac tot mai mult timp pentru ei. Și pentru timpul lor liber, și pentru pregătirea lor. Și-aș zice că stau din ce în ce mai bine cu școala. Oricum, ceea ce mi se pare infinit mai important e că îi simt din ce în ce mai pregătiți pentru viață. Și le confirm asta inclusiv aici, în interviu, pentru că sunt sigur că-l vor citi. Sunt foarte mândru de ei”, a mai spus Andi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.