Setari Cookie-uri

Maite Perroni, actrița din Rebelde s-a căsătorit la 39 de ani. Cine este bărbatul la brațul căruia va zâmbi o viață întreagă?

Maite Perroni, frumoasa actriță din serialul Rebelde și-a unit destinul cu alesul inimii sale, un cunoscut producător de televiziune. Cât de frumoasă este actrița în rochie de mireasă!

Maite Perroni, frumoasa actriță din Rebelde s-a căsătorit cu alesul inimii sale, la doar o lună după ce cei doi s-au logodit. Actrița a avut parte de o nuntă ca în filme, iar la eveniment au participat actori ai celebrelor producții din America Latină.

Actrița a strălucit în rochia albă de mireasă și pare mai fericită ca niciodată la brațul soțului ei, un cunoscut producător de televiziune. La 39 de ani, frumoasa brunetă și-a unit destinul cu Andres Tovar, cel cu care este prieten de mulți ani.

„Facem primii pași ai vieții pe care vrem s-o construim împreună ... înconjurați de familia noastră și de mână cu Dumnezeu, azi primim o binecuvântare. Suntem fericiți pentru că putem să facem pași care să întărească drumul nostru în acest plan în care am reușit să coincidem și pe care destinul nu l-a dăruit.”, a transmis Maite Perroni, în dreptul fotografiilor postate pe social media.

Citește și:

Maite Perroni, poveste de dragoste cu Andres Tovar

În urmă cu ceva vreme, presa din America ar fi scris că actrița a fost amanta lui Andres, în timp ce acesta avea o relație cu actrița Claudia Martin. Mai mult, Maite ar fi fost și motivul pentru care cei doi s-ar fi despărțit, însă vedeta din Rebelde a negat aceste speculații.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.