Setari Cookie-uri

O fană i-a cerut 14.000 de euro împrumut Biancăi Drăgușanu. Care a fost reacția vedetei: Îți promit că îți dau banii înapoi

Bianca Drăgușanu a avut un șoc în momentul în care o fană a insistat să ia legătura cu ea, prin orice mod posibil, pentru a-i cere împrumut o sumă imensă de bani.

Femeia respectivă avea nevoie de nici mai mult, nici mai puțin decât 14.000 de euro, pe care a promis că îi va înapoia eșalonat. Cum a reacționat blondina!

Biancăi Drăgușanu i s-au cerut împrumut 14.000 de euro

De curând, una dintre fanele Biancăi Drăgușanu a vrut să ia legătura cu ea, nefiind important prin ce mijloc de comunicare ar fi reușit, iar ea considerând că în felul acesta ar putea face un bine sau, cine știe, salva o viață s-a lăsat înduplecată și a răspuns. Ceea ce a auzit mai apoi venind din partea persoanei respective i-a lăsat un gust amar și nu s-a putut abține să nu le povestească tuturor prin ce a trecut, anunțând și că a înregistrat conversația cu persoana respectivă, fiind ferm convinsă că și ea făcea același lucru.

Citește și:

Ei bine, fana cu pricina i-a cerut divei suma de 14.000 de euro, pentru a-și face niște tratamente corporale, cu promisiunea că îi va înapoia banii eșalonat.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.