Setari Cookie-uri

Amna, între viața profesională și timpul petrecut cu David. Care este cel mai mare regret al său?

Amna se împarte între viața profesională și timpul petrecut cu fiul său, David. Lucrurile nu sunt ușoare, însă artista reușește să mențină un echilibru. Totuși, oricât de grele ar fi unele piedici, la sfârșitul zilei, ceva îi dă putere să continue.

Amna este o femeie puternică, iar asta și-a demonstrat-o ea singură, în ultimul an. Vedeta se împarte între cariera sa, concertele și evenimentele unde este cheamată și timpul petrecut cu fiul ei, David. Viața unei mămici singure nu este ușoară, însă Amna reușește să facă față tuturor provocărilor.

Cu toate că întâmpină dificultăți în programul agitat pe care îl are zi de zi, Amna își ia puterea de a merge mai departe din iubirea pe care o primește de la fiul ei.

„Cred că unul dintre cele mai complicate lucruri pentru mine ca mamă singură și femeie care are o carieră, fiind atâtea femei, mame singure care au job-uri, pentru că altfel nu ar avea cum să își întrețină copiii, este să mă împart între muncă și timpul petrecut cu David.

Citește și:

Acolo mă simt foarte vinovată. Am început foarte des să îl iau cu mine pe scenă, în vacanțe, ca să vadă ce se întâmplă cu mami când pleacă la job și muncește și să prețuiască banii pe care noi îi câștigăm.

Cred că asta e cel mai important, ca la finalul zilei, domină momentele frumoase și ești răsplătit cu iubirea copilului. Nu e ușor ca mamă singură, nici cu un partener de cuplu, dar asta e cel mai important, bogăția și anume iubirea copilului”, a declarat Amna, potrivit Wowbiz.

Amna a divorțat după 9 ani de căsnicie

Amna a divorțat după 9 ani de căsnicie, în 2021. Artista a suferit după separarea de tatăl băiețelui său, însă a preferat să se refugieze în muzică. Cu toate că acum relația dintre ea și fostul ei soț nu este una tocmai bună, Amna a mărturisit că îl apreciază pentru tot ceea a făcut pentru ea și pentru familia lor.

Citește și:

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și a experienței în relații.

Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a declarat Amna, în emisiunea prezentată pe YouTube de Roxana Nemeș.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.