Setari Cookie-uri

Numele tatălui său îl știe o țară întreagă, însă puțini îl cunosc pe Sebastian Țopescu. Cu ce se ocupă tânărul de 23 de ani?

Sebastian Țopescu este fratele vitreg al regretatei Cristina Țopescu. La 23 de ani, tânărul este pasionat de modă și și-a construit o carieră impresionantă în domeniul fashion.

Sebastian Țopescu este fiul regretatului Cristian Țopescu, iar acum a apărut în emisiunea Chefi la cuțite. Deși o țară întreagă știe cine a fost marele comentator sportiv, dar și fiica acestuia, jurnalista Cristina Țopescu, a cărui sfârșit a venit mult prea devreme, puțini îl cunosc pe Sebastian Țopescu.

Tânărul de 23 de ani este pasionat de modă și a studiat în străinătate. Acesta a vrut să își construiasă o carieră prin forțele proprii și a reușit. Acum, fiul lui Cristian Țopescu este fashion editor și stilist și călătorește peste tot în lume, participând la evenimente de modă.

Sebastian Țopescu este pasionat de modă de când era mic, iar întotdeauna a avut o înclinație pentru latura artistică.

A post shared by Sebastian Felix Țopescu (@bastioji)

Citește și:

Acum, el a venit în show-ul culinar pentru a-i încânta pe cei 3 jurați cu preparatul său. În cadrul emisiunii, tânărul a vorbit și despre cariera sa, dar și despre pierdea timpurie a tatălui său.

''Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu.

Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel”, a spus Sebastian Țopescu, în exclusivitate la Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.