Setari Cookie-uri

Dana Budeanu se pregătește de nuntă? Cine este bărbatul care îi aduce liniștea?

Dana Budeanu a dat de înțeles că ar urma să se mărite, iar fanii sunt curioși să afle cine este misteriosul bărbat la brațul căruia creatoarea de modă va merge de acum înainte.

Dana Budeanu urmează să se mărite, cel puțin așa a dat de înțeles creatoarea de modă. Vedeta a divorțat în urmă cu mai mulți ani de tatăl fiicelor sale, iar acum are o relație cu omul de afaceri Andrei Hrebenciuc.

Fiul lui Viorel Hrebenciuc este și el divorțat, la rândul său, de Irina Noapteș, fiica fostului șef de la CFR, scrie romaniatv.ro. Totuși, relația dintre cei doi este una buna, de dragul poveștii de iubire pe care au trăit-o împreună.

În schimb, Dana Budeanu mărturisește că a făcut alegerea bună atunci când a ales să divorțeze, iar fetele sale au avut doar de câștigat.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, spunea, acum ceva vreme, Dana Budeanu, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Dana Budeanu, declarație bombă

Dana Budeanu trăiește de doi ani o poveste de iubire cu Andrei Hrebenciuc și se pare că cei doi au planuri de nuntă. Recent, creatoarea de modă a făcut o declarație bombă, care i-a pus pe gânduri pe internauți.

„Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!”, este declarația-bombă făcută de Dana Budeanu

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.