Setari Cookie-uri

Netflix lansează primele imagini din cel de-al cincilea sezon The Crown.

Sezonul debutează cu o distribuție nou-nouță, în funtea căreia se află Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a

Bazat pe evenimente istorice, The Crown dramatizează povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia. Odată cu un nou deceniu, Familia Regală este prezentată în momentul în care trece probabil prin cea mai mare provocare de până acum; este momentul în care publicul pune în discuție deschisă rolul acesteia în Marea Britanie din anii '90.

Acest deceniu turbulent pentru Familia Regală a fost bine documentat și interpretat de jurnaliști, biografi și istorici. După cum explică Elizabeth Debicki, actrița care a preluat rolul Prințesei Diana: „Acesta este lucrul uimitor în a juca acești oameni în acest moment, pentru că în periplul The Crown din toate sezoanele, acestă perioadă a fost cea mai expusă a Familiei Regale. În anii '90 totul începuse să fie filmat și, de asemenea, așa a apărut și ciclul de știri de 24 de ore, deci există o cantitate incredibilă de conținut la care avem acces.”

Citește și:

Aceasta fiind ultima schimbare a distribuției, actorul Dominic West (Prințul Charles) explică: „Cred că oamenii înțeleg, pentru că distribuția s-a schimbat la fiecare două sezoane, că aceasta nu este o imitație”, spune el. „Aceasta este o evocare a unui personaj”.

În același timp, actrița Imelda Staunton (Regina Elisabeta a II-a) speră ca, la fel ca personajul ei, să-și făcă datoria față de public: „Ceea ce a fost drăguț și sper să nu le dovedesc contrariul, este că oamenii spun: „Abia aștept să o văd ca regină. Așa că, sper că ceea ce am făcut cu acest rol este pe placul lor, pentru că nu mai pot face nimic acum!"

Pentru mai mult detalii despre noua distribuție, accesează TUDUM.com.

The Crown va fi disponibil pe Netflix începând cu 9 noiembrie.

Citește și:

Distribuție: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne și Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller preia rolul lui John Major. Salim Daw este Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla este Dodi Fayed. Teddy Hawley este Prințul Harry și Timothee Sambor este Prințul William. (Will Powell (Prințul Harry) și Senan West (Prințul William) vor prelua rolurile în episoadele ulterioare).

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.