Setari Cookie-uri

4 spectacole de teatru senzationale pe care nu le puteti rata in aceasta stagiune! -#Hailateatru

Decat o alta sambata seara in fata Netflixului, mai bine te dichisesti putin si mergi la teatru! Dupa o vara extrem de plictisitoare, teatrele bucurestene si-au redeschis portile si au dat startul unei noi stagiuni. Am ales pentru cititoarele noastre dragi 4 spectacole, 4 recomandari care speram ca va vor bucura si va vor motiva sa va luati biletul de intrare pentru ceea ce noi numim Lumea Magica a Teatrului!

Noaptea lui Helver, Teatrul National Bucuresti

Noaptea lui Helver este un spectacol pe care nu îl vei uita foarte curând, un text care îți va rămâne întipărit în minte și doi actori excepționali care îți vor înmuia sufletul încă din primele minute de spectacol. Amalia Ciolan și Andrei Huțuleac sunt cei care îi portretizează cu multă sensibilitate și atenție pe Karla și pe Helver. Ei sunt doi oameni care se luptă pentru supraviețuire, într-o lume ce nu ține cont de principii morale, sunt două suflete care încearcă să își păstreze credința pe parcursul unor evenimente greu de descris în cuvinte. Helver este un copil... un copil captiv în trupul unui adult, iar Karla este cea care îl protejează, îl îndrumă și îl înțelege mai bine decât oricine.

Citește și:

Acesta este un spectacol pe care nu îl puteti rata! O poveste cu adevărat emoționantă, o poveste care va reusi să atingă coarda sensibilă a umanității în fiecare spectator în parte.

Vaă puteti achiziționa bilete pentru următoarea reprezentație de pe 23 octombrie chiar de aici, iar dacă vă interesează să aruncați un ochi pe programul de spectacole al teatrului o puteți face apăsând aici.

Fanteziile sotului meu aproape ca m-au innebunit, Teatrul Elisabeta

O comedie savuroasă, o situație pe care o întâlnim în viața oricărui cuplu mai devreme sau mai târziu, portretizată superb de către actorii talentați ai Teatrului Elisabeta. Dacă aveți nevoie de o porție sănătoasă de râs și dacă vreți să vă colorați puțin viața de zi cu zi, trebuie să cumpărați bilete la acest spectacol care sigur vă va da o stare bine pe care o veți purta iîn suflet zile la rând după!

Citește și:

Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit este un spectacol care îi prezintă pe soții Griffin, cuplul perfect, ce are o viață perfecta pe toate planurile mai puțin...in dormitor! Comedia atinge cote maxime când domnul Griffin încearcă să reaprindă scânteia iubirii prin tot felul de tertipuri găsite în cărti. Daca vă încântă ideea, haideți la teatru unde îi puteți vedea pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Mirela Stoian, Vlad Ianuș și Vasile Calofir într-un spectacol nou nouț marca Teatrul Elisabeta!

Biletele pentru urmatoarea reprezentație din data de 17 noiembrie se pot cumpăra de aici, iar dacă v-am facut curiosi puteți verifca programul complet de spectacole chiar aici.

Legaturi primejdioase, Teatrul Mic

Un spectacol emblemă pentru trupa de actori a Teatrului Mic și cred că printre primele spectacole ce mi-au făcut cunoștința cu acești actori minunați și cu energia unui teatru din inima Bucureștiului, pe care mai multă lume ar trebui să-l cunoască și să îi treacă pragul. O poveste extrem de interesantă, plină de senzualitate, putere și jocuri mai mult sau mai puțin corecte. Doi foști amanți, marchiza de Merteuil și vicontele de Valmont pornesc o luptă a răzbunării unul împotriva celuilalt. Aceasta îl momește într-o capcană, însă nici el nu se lasă mai prejos...cei doi portretizând o iubire sau o ură inflamabilă care este gata oricând să explodeze.

Citește și:

Florin Piersic Jr, Diana Cavallioti, Alina Rotaru și toata distribuția minunata a spectacolului Legături primejdioase vă asteapta să intrați în lumea lor uneori coruptă, alteori peste măsură de incitantă, care vă va vrăji din prima secundă de spectacol.

Următoarea reprezentatie este pe 26 octombrie și vă puteți cumpăra biletele de aici, iar daca v-ați dori să vedeți ce spectacole vă mai pregătește Teatrul Mic, găsiți aici un program integral.

Tatal, Teatrul Bulandra

Cel mai recent spectacol al maestrului Victor Rebengiuc, găzduit desigur de Teatrul Bulandra se numește Tatăl și este un eveniment în cultura bucureșteană. Povestea ne-o prezintă pe Anne ce își îngrijește tatăl într-unul dintre cele mai critice și vulnerabile momente ale bătrâneții lui. Memoria lui Andre devine din ce în ce mai slabă, iar el se afundă într-o lume incoerentă, in care cei care îi sunt apropiați devin niște străini, iar evenimentele se amestecă într-un soi de bilă imensă a confuziei și a bolii.

Citește și:

Tatăl este un spectacol ce aduce emoția la cote inimaginabile, este un spectacol dur și blând în același timp și este, cu siguranță, una dintre marile capodopere a iubitului și respectabilului actor Victor Rebegiuc. Pe scena teatrului Bulandra îl vedem alături de Ana Ioana Macaria și alți câțiva actori minunați.

Dacă vreți să vedeți Tatăl la următoarele reprezentații din data pe 27 și 28 octombrie puteți cumpăra biletele de aici și pentru a accesa programul complet al Teatrului Bulandra, dați click chiar aici.

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.