Setari Cookie-uri

Florin Călinescu, diagnostic crunt. Actorul a fost pacient oncologic și s-a temut pentru viața sa. Cum se simte acum?

Florin Călinescu a avut cancer de piele, asta după ce soția sa a murit din cauza aceleași boli necruțătoare. Cum se simte acum actorul?

Florin Călinescu a trăit adevărate drame de-a lungul anilor, astfel că și starea sa de sănătate a avut de suferit. Actorul și-a pierdut pe rând oameni dragi și a trebuit să își găsească forța să își continue drumul prin viață.

Problemele au început încă din 2007, atunci când soția sa, Ana Maria Călinescu, în ziua în care a împlinit 47 de ani a murit de cancer la gât. După 2 luni, părinții actorului s-au stins din viață, adâncind golul din sufletul său.

Florin Călinescu a stat deoparte de teatru și a încercat să se repună pe picioare. Din păcate, în anul 2012, o altă tragedie i-a lovit familia. Luca, fiul său în vârstă de 24 de ani s-a sinucis din cauza depresiei. Mai mult, în urmă cu mai mulți ani, actorul a mai avut o fetiță, care s-a stins din viață la 5 luni, în urma unor complicații.

Citește și:

Florin Călinescu, cancer de piele

Suferințele și-au pus amprenta pe starea de sănătate a actorului, astfel că, în urmă cu câțiva ani, Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele. El a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul nasului și a reușit să se vindece de boală.

"Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!. Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică", a povestit Florin Călinescu, potrivit dcmedical.ro.

Pentru a trece peste această cumpănă, actorul a apelat la microchirugia Mohs, o tehnică chirurgicală precisă, cu o rată de vindecare foarte mare.

Citește și:

"Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic!

Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather", a mai spus Florin Călinescu.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.