Setari Cookie-uri

Fiul Andreei Mantea nu mai vrea să audă de tatăl său! La ce gesturi extreme a recurs prezentatoarea tv?

Andreea Mantea le-a dezvăluit internauților faptul că fiul său, David, nu mai vrea să audă de Cristi Mitrea. Prezentatoarea tv a recurs la gesturi extreme pentru ca David să își vadă tatăl.

Andreea Mantea este o femeie puternică, asta pentru că, de-a lungul timpului, viața a pus-o la diferite încercări care au făcut-o să fie mai încrezătoare în forțele proprii. Prezentatoarea tv este o mămică singură, încă de când era însărcinată cu David. Ea a încercat de mai multe ori să îi ofere un echilibru fiului său, în ceea ce privește relația cu tatăl lui, Cristi Mitrea.

Acest lucru nu s-a putut întâmpla, iar vedeta a vorbit de mai multe ori despre situațiile neadecvate în care atât ea, cât și micuțul David au fost supuși de către sportiv. Cu toate că își dorea ca David să îl aibă în preajma sa pe tatăl său, lucrurile au luat o altă întorsătură.

David, acum în vârstă de 7 ani, nu a dorit să își mai vadă tatăl, indiferent de încercările Andreei Mantea. Ea chiar a ajuns să facă gesturi extreme pentru ca cel mic să meargă în vizită la Cristi Mitrea, însă fără rezultat.

Citește și:

''Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau'', a spus Andreea Mantea pe TikTok, potrivit spynews.ro.

Mai mult, Andreea este de părere că David este destul de mare pentru a decide singur, astfel că părerea sa a fost luată în considerare. Vedeta are o relație mamă-fiu minunată, iar David este un băiețel isteț și educat, datorită felului în care Andreea s-a ocupat necondiționat de el.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.