Setari Cookie-uri

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, moment plin de emoție la IUmor. Prezentatorul tv și-a stăpânit cu greu lacrimile

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion a avut un moment emoționant pe scena IUmor. Fiica prezentatorului tv nu a uitat să îi spună tatălui ei cât de mult îl iubește și cât de mult înseamnă prezența lui pentru ea.

Răzvan Simion a avut parte de o surpriză emoționanță, în ediția de aseară de la IUmor. Prezentatorul tv a fost uimit să vacă că fiica sa, Ianca Simion a venit pe scena emisiunii de la Antena 1.

Ianca Simion a mărturisit că tatăl ei îi este cel mai bun prieten și că a venit să facă un roast, pentru că între prieteni se fac glume. Astfel, după ce și-a luat prin surprindere tatăl, spunând că și-a făcut un tatuaj, Ianca i-a mărturisit că îl iubește și că își dorește ca ea să fie oriunde se află și el.

”Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv.”, a spus Ianca Simion.

Citește și:

Fiica lui Răzvan Simion a dezvăluit și câteva momente din copilăria sa, momente în care prezentatorul tv a fost acolo pentru ea și i-a creat amintiri frumoase.

”Mai știi când te-ai deghizat în Moș Crăciun? Eu eram copil și mi se părea că tati nu e acolo la deschisul cadourilor, dar dacă mă întreabă cineva cum arată Moș Crăciun, mi-e ușor să îl descriu. E slab, cu ochii blânzi, și are un defect profesional. Vine la miezul nopții, dar când intră el spune, Neața!”, a spus fiica prezentatorului tv.

În încheierea momentului, Ianca Simion i-a făcut tatălui său o declarație care i-a emoționat pe toți jurații. Delia, Costel, Dan Badea, în frunte cu Răzvan Simion nu și-au mai putut ascunde lacrimile. Tatăl Iancăi a venit pe scenă și și-a îmbrățișat drăgăstos fiica.

Citește și:

”Tati, sunt aici pentru că te iubesc, pentru că ești eroul meu și pentru că oriunde ești aș vrea să fiu și eu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea în viața asta și nu aș vrea altul în oricare altă viață, viitoare sau trecută.”, și-a încheiat Ianca roast-ul.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.