Setari Cookie-uri

Selena Gomez și Hailey Bieber, poza care a făcut internetul să explodeze! Fosta și actuala lui Justin Bieber s-au pozat împreună

Selena Gomez și Hailey Bieber s-au pozat împreună la un eveniment, iar pozele au demonstrat că nu există nicio rivalitate între ele, așa cum s-a scris în presa de peste ocean. Îmbrățișându-se și cu zâmbetul pe buze. cele două vedete au lăsat internauții cu gura căscată.

Selena Gomez și Hailey Bieber și-au făcut apariția la Academy Museum Gala, acolo unde s-au pozat ca două bune prietene. Actuala soție a lui Justin Bieber și fosta sa iubită, cea cu care s-a iubit timp de 8 ani s-au îmbrățișat și au pozat în diverse ipostaze, semn că între cele două nu există loc de rivalitate.

Presa de peste ocean a scris în nenumărate rânduri despre Selena Gomez versus Hailey Bieber, analizând fiecare detaliu și comportament al lui Justin Bieber, vizavi de cele două. Speculații au tot apărut de-a lungul timpului, însă cele două vedete nu au intrat niciodată în conflictul pe care îl susținea presa.

Recent, soția lui Justin Bieber a declarat într-un interviu că ea nu s-a băgat în relația artistului cu Selena Gomez și că despărțirea celor doi a fost necesară pentru ambii artiști.

Citește și:

„Când el (n.r. – Justin Bieber) și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație. Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt interesată să fac asta și nu am fost niciodată.

Nu erau într-o relație în acel moment, dar desigur există o istorie foarte lungă acolo și nu este relația mea. Nu are nimic de-a face cu mine. Așa că respect asta foarte mult și știu că a închis un capitol și cred că a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla: să meargă mai departe, să se logodească și să se căsătorească, să-și continue viața în acest fel”, a spus Hailey Bieber. „Și îmi este greu să vorbesc despre asta, pentru că nu vreau să vorbesc în numele lor”, a povestit Hailey Bieber, într-un podcast.

Citește și:

Acum, ea s-a întâlnit cu Selena Gomez, iar imaginile vorbesc de la sine. Cele două nu numai că s-au fotografiat împreună, dar par extrem de apropiate și zâmbesc în fața camerei. Presa internațională scrie că cei prezenți au fost uimiți să vadă cât de bine se înțeleg cele două femei din viața lui Justin Bieber.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.