Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, în continuare cu gândul la Monica. Ce regrete are omul de afaceri?

Irinel Columbeanu se gândește în continuare la Monica, dar și la Irina, pe care nu a mai văzut-o de 4 ani. Cum arată acum viața omului de afaceri?

Irinel Columbeanu așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă pentru a pleca în America, acolo unde își va vizita fiica, pe Irina Columbeanu. Omul de afaceri se gândește mereu la fiica sa, cea pe care nu a mai văzut-o de 4 ani, dar și la Monica, fosta sa soție care i-a marcat semnificativ parcursul vieții.

„Din data de 3 iulie 2018, ora 4.38, la aeroport, înainte să decoleze spre America. Sentimente de dor, emoție și nostalgie mă încearcă”, a spus fostul soț al Monicăi Gabor, despre ultima dată când a văzut-o pe Irinuca.

Irinel Columbeanu își dorește ca cel de-al 4-lea volum din seria cărților sale să fie scris chiar de către fiica sa. Mai mult, ar dori ca acesta să fie tradus și în chineză. Totuși, afaceristul ia în considerare că Irinuca are mult de studiat la școala din Malibu, astfel că nu insistă prea mult cu proiectul său.

Citește și:

„Volumul 4 nu a fost încă scris și deci nici publicat. Eu am provocat-o pe Irina să încerce să îl scrie și astfel să își exprime punctul ei de vedere asupra evenimentelor parcurse în viață, pe care să îl împărtășească, după traducere (am găsit și un traducător autorizat) eventualilor ei, implicit, și potențial numeroși cititori în limba chineză simplificată. La ora actuală sentimentul meu este că programul de studiu intens la liceul din Malibu pe care îl urmează nu îi va permite să dea curs provocării mele și nu vreau să o tulbur cu întrebări succesive pe acest subiect, ba chiar îi înțeleg ezitarea de a se angaja într-un proiect ireversibil atât de serios și de asemenea dimensiuni”, a spus Irinel Columbeanu, pentru ciao.ro.

Citește și:

Irinel Columbeanu are câteva regrete în ceea ce o privește pe fosta sa soție, iar dacă ar putea să dea timpul înapoi, tot pe Monica ar alege-o.

„Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad, din păcate, mulți bărbați.", a mai spus Columbeanu.

După ce afacerile sale au ajuns la faliment, iar din luxul în care se scălda s-a ales praf și scrum, multă lume s-a întrebat din ce reușește să se întrețină acum Irinel Columbeanu. Se pare că fostul magnat de la Izvorani nu a părăsit lumea afacerilor, astfel că acum își câștigă traiul tot din business-uri.

„Referitor la fondurile personale care sunt și la sursele de venit, tranzacționez Comodități de ceva timp alături de un bun prieten și partener, îmi gestionez singur resursele financiare și stau cum nu se poate mai bine”, a declarat Irinel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.