Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă soția lui Nosfe? Ea și artistul au trăit o poveste de dragoste ca în filme, iar din relația lor s-a născut Iris

Nosfe și-a dat ultima suflare în seara zilei de duminică, lăsând în urma sa o soție îndurerată și o fetiță, rodul iubirii sale.

Nosfe a murit duminică seara, în urma unui atac de cord, la numai 37 de ani. Alături de el a stat până în ultima clipă soția sa, Mădălina Crețan. Cei doi au avut o poveste de dragoste ca în filme, iar din rodul iubirii s-a născut fetița lor, Iris.

Recent, Nosfe și Mădălina au sărbătorit un nou succes pe plan profesional. Cei doi au jucat într-un film, lansat recent pe platforma Netflix, regizat de Iura Luncașu. În pelicula "Legații", Mădălina a interpretat rolul Carinei, iar artistul a jucat personajul Tudor.

Mădălina și Nosfe s-au cunoscut în anul 2013, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Cei doi lucrau în cadrul aceleași firme. După doar un an, cei doi s-au mutat împreună și își făceau planuri de viitor. La 28 de ani, soția lui Nosfe o aducea pe lume pe Iris, fetița lor.

Citește și:

Mădălina Crețan are un blog unde își așterne gândurile, iar recent a scris despre relația frumoasă dintrea ea și Nosfe. Cei doi au trăit o poveste de iubire ca în filme, care, din păcate, s-a sfârșit mult prea devreme.

„Nu îi sunt doar soţie şi nu îmi este doar soţ. Noi suntem cei mai buni prieteni, cei mai pasionali iubiţi, îi sunt cea mai fidelă soţie, şi îmi este cel mai fidel soţ, iar cuvântul fidel aici înseamnă mult mai mult, şi nu se rezumă doar la plăcerile carnale, fără a le exclude, însă. Şi noi împărţim fiecare bucurie şi tristeţe, şi pe rând, ne transformăm în psihologi, în părinţi, în fraţi, în amanţi, în critici, şi lista ar putea continua.

El mă învaţă pe mine zilnic cât este de important să fii perseverent în ceea ce faci, să nu îţi pierzi niciodată forţa şi puterea de muncă, să nu laşi oboseala să te înfrângă, să nu renunţi niciodată la visurile tale”, sunt cuvintele pe care Mădălina le-a așternut pe blogul ei, în urmă cu ceva vreme, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.