Setari Cookie-uri

La mulți ani, Ștefan Bănică Jr.! Mesajul emoțioat transmis de Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Jr. împlinește astăzi 55 de ani, motiv pentru care soția sa, Lavinia Pârva a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Ștefan Bănică Jr. împlinește astăzi frumoasa vârstă de 55 de ani, iar fanii, dar și prietenii apropiați s-au grăbit să îi adreseze urări de bine. Printre toate felicitările, poate cea mai emoționantă a fost cea venită din partea soției sale, Lavinia Pârva.

Partenera de viață a artistului a postat o fotografie cu micuțul lor, Alexandru și a scris în dreptul imaginii cât de mult îl iubește.

„La mulți ani, tati! Te iubim mult!”, a fost mesajul Laviniei Pîrva pentru Ștefan Bănică Jr., cu ocazia zilei de naștere a soțului ei.

Ștefan Bănică Jr. are tot ceea ce își poate dori la vârsta de 55 de ani, iar cei 3 copii ai săi îi aduc multă împlinire și fericire. Acum, artistul se pregătește pentru un super concert de Crăciun, la Sala Palatului, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul anilor.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în Bulgaria

Ștefan Bănică Jr și mama celui de-al treilea copil al său și-au unit destinele în anul 2017, în Bulgaria. Cei doi și-au dorit un cadru de poveste, iar familia și prietenii apropiați i-au fost aproape.

„Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste’’, a declarat Lavinia Pârva, potrivit spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.