Setari Cookie-uri

Antonia radiază de fericire alături de copiii ei! Cum i-a surprins artista pe Maya, Akim și Dominic?

Antonia este o mamă fericită și radiază de fericire lângă cei 3 copii ai ei. Cum i-a surprins artista pe Maya, Akim și Dominic?

Antonia este o mamă împlinită, asta pentru că, după mulți ani de procese, vedeta a reușit să obțină program de vizită pentru fetița sa, Maya. Artista o aduce lângă frații ei și se bucură să știe că cea mică este lângă ea. Recent, Antonia i-a surprins pe Maya și pe Akim în timp ce se îmbrățișau și se pupau.

Partenera de viață a lui Alex Velea a surprins imaginile cu iubirea pe care și-o arată cei doi frați și a postat video-ul pe InstaStory. Mai mult, ea i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiește, mai ales că a luptat din greu pentru ca micuța ei să îi fie aproape.

Mulțumesc, Dumnezeu!, a scris Antonia în dreptul imaginilor cu copiii săi.

Pentru că distracția nu s-a încheiat, Antonia a mai postat câteva fotografii cu cei 3 micuți ai ei. Din poze se simte fericirea artistei. iar ea împarte această bucurie cu internauții.

Citește și:

Antonia și Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului

Antonia, Alex Velea, Vincenzo Castellano și iubita sa au lăsat trecutul în urmă și au sărbătorit-o împreună pe Maya. Cei doi părinți ai fetiței, împreună cu partenerii lor de viață au fost prezenți la ziua de naștere a micuței, lucru ce a bucurat-o pe sărbătorită.

Sursă foto: InstaStory

Mai mult, cei 4 s-au și pozat împreună, semn că, în sfârșit, ei au ajuns să aibă o relație civilizată de dragul fetiței lor.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.