Setari Cookie-uri

Irina Columbeau, poze noi postate cu ea din vila din Malibu. Ce trăsături frumoase are fiica Monicăi Gabor

Irina Columbeanu trăiește o viață de vis în Malibu, alături de mama sa, Mr Pink și fratele său vitreg. Recent, adolescenta de 15 ani a postat câteva fotografii cu ea, iar fanii au lăudat-o pentru frumusețea și naturalețea ei.

Irina Columbeanu trăiește o viață ca în filme în Malibu, acolo unde locuiește cu mama sa, dar și cu Mr. Pink și fiul acestuia, fratele ei vireg. Irinuca este acum o adevărată domnișoară, care se ocupă cu multă seriozitate de școala.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o elevă premiantă, iar activitățiile sale școlare îi ocupă tot timpul. De când a plecat din România, Irina nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare, iar acum, de fiecare dată când ea postează câteva ceva, fanii ei se bucură să o vadă și îi apreciază în număr mare fotografiile.

Recent, ea s-a pozat în vila din Malibu, îmbrăcată fiind într-o rochie elegantă, de gală, cu machiaj discret și cu părul ondulat, având un look cât se poate de natural, care îi vine perfect. La ținută, Irina Columbeanu a accesorizat o pereche de sandale, dar și o geantă.

Citește și:

„Ce semeni cu tatăl tău”, „Ești foarte frumoasă. Sunt sigură că părinții tăi sunt extraordinari de mândri de tine”, „Drăguță foc, așa cu chipul tatălui și frumusețea mamei” sunt o parte din comentariile lăsate de fanii adolescentei, pe pagina sa de Instagram.

Irinel Columbeanu va petrece Crăciunul alături de fiica sa

Irinel Columbeanu vrea să petreacă sărbătorile de Crăciun alături de fiica sa, în America. Omul de afaceri nu a mai văzut-o pe Irinuca de 4 ani drept pentru care abia așteaptă să o strângă acum în brațe.

Deși fostul soț al Monicîi Gabor nu a vorbit încă cu mama Irinei și cu Mr. Pink, aceasta a declarat că pe toată perioada șederii în America, el va locui în casa celor doi.

Citește și:

„Da, am această intenție, de a merge la Irinuca în America. E doar un gând deocamdată, o promisiune pe care i-am făcut-o Irinei, după ce am întrebat-o când ar prefera să vin când va fi să vin. Și mi-a spus că în decembrie, adică cu ocazia sărbătorilor. Ne gândim să petrecem Crăciunul împreună, ca în decembrie 2017. Deci nu o să merg acum, ci în luna decembrie. Cu Monica și Mr. Pink nu am stabilit nimic.

Momentan, am vorbit doar cu Irina. O să vorbesc și cu Monica, normal că trebuie să vorbesc cu ea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru WOWbiz.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.