Setari Cookie-uri

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan? Cristian are o mare pasiune, pe care o împărtășește cu internauții

Cristian, fratele lui Radu Vâlcan stă departe de camerele de luat vederi, asta pentru că are o pasiune total diferită față de soțul Adelei Popescu. Cum arată fratele mai mic al prezentatorului tv?

Pe Radu Vâlcan îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini știu cine este Cristian, fratele mai mic al acestuia. Dacă pe soțul Adelei Popescu îl vedem deseori la televizor, Cristian are o altă pasiune, drept pentru care se ține departe de camerele de luat vederi.

Cristian Vâlcan este pasionat de sport, iar fizicul său este intens lucrat la sala de forță. El împărtășește cu internauții imagini din sala de fitness și le arată urmăritorilor săi de activități fizice desfășoară.

Fratele lui Radu Vâlcan a devenit o mică vedetă pe Instagram, fiind un împătimit al sportului și al unui stil de viață sănătos. Fotografiile sale sunt apreciate în număr mare de către fanele sale, datorită mușchilor bine conturați, dar și tatuajelor pe care le are pe corp.

Citește și:

Pe lângă sport, Cristian Vâlcan are un job ca editor de imagine pentru o casă de producție.

Cristian Vâlcan, topit după nepoții săi

Cristian Vâlcan are o relație foarte bună cu fratele său, dar și cu soția acestuia, Adela Popescu. Chiar dacă el nu și-a găsit încă jumătatea și nu și-a întemeiat o familie, Cristian adoră să petreacă timp cu cei 3 nepoți ai săi, lucru confirmat chiar de către Radu Vâlcan.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.