Setari Cookie-uri

Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Chef Cătălin Scărlătescu

Multă vreme s-a crezut că Gina Pistol și Scărlătescu formează un cuplu, până în momentul în care cei doi s-au afișat fiecare cu partenerii lor. Care este, de fapt, relația dintre cei doi?

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor, ioar presa vorbea despre relația apropiată care există între ei. Totuși, cei doi s-au afișat apoi cu partenerii lor, iar zvonul cum că prezentatoarea tv și îndrăgitul chef ar forma un cuplu a fost deminstat.

Cu toate acestea, între ei există sentimente puternice de prietenie, iar Gina a mărturisit că sut foarte buni prieteni. Mai mult, ea îl consideră pe Scărlătescu fratele ei mare mare, semn că cei doi se sprijină și se sfătuiesc reciproc.

„Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine.
Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră. (…)
A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp”, a declarat Gina Pistol, pentru VIVA.

Citește și:

Vedeta spune că se poate baza în orice moment pe juratul de la Chefi la cuțite și îi laudă de fiecare dată calitățile.

„Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp”, a mai spus Gina.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.