Setari Cookie-uri

Ce părere are Iulia Albu despre actuala iubită a lui Mihai Albu? Urarea făcută de fosta soție a designerului

Iulia Albu a vorbit despre noua poveste de dragoste pe care o trăiește fostul ei soț și i-a urat acestuia casă de piatră. Cum o vede Iulia Albu pe noua parteneră de viață a tatălui fiicei ei?

Vestea că Mihai Albu și-a refăcut viața amoroasă la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu a făcut înconjurul internetului. Designerul de pantofi a publicat câteva imagini cu femeia care l-a făcut să iubească din nou, iar fanii s-au bucurat să îl vadă din nou ân această postură.

Iulia Albu a fost contactată de o publicație online în legătură cu noul capitol din viața fostului ei soț. Deși nu i s-a părut potrivit să răspundă la această întrebare, după 10 ani de la separare, ea a fost diplomată și le-a urat celor doi casă de piatră.

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta”, a declarat Iulia Albu, pentru click.ro.

Citește și:

Mai mult, vedeta a mărturisit că noua parteneră din viața fostului ei soț pare o doamnă respectabilă și că speră ca aceasta sa îl influențeze în bine. Tot ea a mai declarat că speră ca pe viitor să nu mai fie interogată cu privire la acțiunile celui cu care a format timp de câțiva ani o familie.

„Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună. Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi. Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț”, a mai spus Iulia Albu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.