Setari Cookie-uri

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie, însă fără inel! Ce răspuns i-a dat vedeta iubitului ei când a venit doar cu flori?

Cristina Cioran și-a anunțat fanii că a fost cerută în căsătorie, însă iubitul ei nu i-a oferit încă inelul.

Zi mare pentru Cristina Cioran, asta după ce vedeta și-a anunțat fanii că iubitul ei, Alex Dobrescu a cerut-o de soție, de la prima oră a dimineții. Totuși, vedeta nu a primit încă inelul de logodnă, iar tatăl fetiței sale i-a adresat întrebarea oferindu-i un buchet de flori.

Se pare că inelul este comandat și nu a ajuns încă, dar Alex Dobrescu nu a mai avut răbdare. Chiar și așa, răspunsul Cristinei a fost unul afirmativ, iar cei doi se pregătesc acum de o nuntă ca în povești.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a declarat Cristina Cioran, pentru Spynews.ro.

Citește și:

Vedeta a mai povestit că a mai fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Alex Dobrescu abia așteaptă să meargă la altar cu cea care i-a dăruit o fetiță și își face planuri pentru marele eveniment.

Cristina Cioran se lasă pe mâna iubitului său și așteaptă sp fie surprinsă în ceea ce privește planurile pe care Alex Dobrescu le face pentru familia lor.

„O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai povestit ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.