Setari Cookie-uri

Monica Davidescu, mărturisiri despre sarcina pierdută. Fetița ei, Dora și-ar fi dorit un frățior sau o surioară

Monica Davidescu a vorbit pentru prima dată despre sarcina pe care a pierdut-o în urmă cu mai mulți ani.

Monica Davidescu are o familie frumoasă și unită, care este, fără doar și poate, un adevărat exemplu pentru cei care îi urmăresc. Alături de Aurelian Temișan, Monica Davidescu se simte o femeie împlinită, mai ales de când a apărut fetița celor doi, Dora.

Puțină lume știe, însă, că Monica Davidescu și-a mai dorit să aibă încă un copilaș, dar acest lucru nu a mai fost posibil. Iubita actriță a pierdut o sarcină la 8 săptămâni, iar din acel moment nu a mai încercat să rămână gravidă. Partenera de viață a lui Aurelian Temișan este convinsă că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum a vrut Dumnezeu și este recunoscătoare pentru toate situațiile din viața sa.

"Am pierdut o sarcină, (după ce o aveam pe Dora) ,nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai!”, a declarat Monica Davidescu pentru Impact.

Citește și:

Actrița a mai povestit că fiica ei, Dora și-ar fi dorit un frățior sau o surioară, însă așa au fost lucrurile să fie.

„Da, a avut o perioadă în care și-a dorit foarte mult acest lucru, dar, știi cum e, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat.", a mai spus Monica.

După un timp, actrița s-a gândit la varianta adopției unui copil, însă nu s-a concretizat nimic. Cu toate acestea, ea adoră să petreacă timp cu fiicele Andreei Bălan, finuțele ei, iar de fiecare dată când sunt împreună citesc povești cu prinți și prințese și invetează jocuri care le distrează pe cele mici.

„Inițial am avut așa un gând de a adopta, apoi am fost la medic să înțelegem dacă există o problemă medicală, iar medicul, după ce ne-a făcut toate analizele amândurora, a zis ‘Eu aș putea să vă ajut, dacă ar fi o problemă medicală și să încercăm prin toate tehnicile pe care le cunoaștem și care au ajuns la un anumit nivel, dar nu intervin niciodată acolo unde sunt două corpuri sănătoase, care pot face copii și dacă nu vă dă Dumnezeu, înseamnă că nu e cazul deocamdată.", a adăugat partenera lui Aurelian Temișan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.