Setari Cookie-uri

Cine este soțul Laurei Codruței Kovesi? Căsătoria ar fi avut loc în secret, după preluarea mandatului la Luxemburg

Laura Codruța Kovesi este căsătorită, însă nimeni nu știe cine este bărbatul la brațul căruia stă fosta sefă DNA.

Laura Codruța Kovesi își ține departe viața personală și nu vorbește niciodată despre lucrurile ce țin de intimitatea sa. Însă, recent, fostul procuror DNA a vorbit despre bărbatul care îi este alături, dar și despre momentul în care s-a căsătorit cu soțul tău.

Laura Codruța Kovesi trăiește o poveste de iubire discretă, însă, cu toate acestea, ea recunoaște că niciodată nu a fost singură. Alături de procurorul șef al Parchetului European stau întotdeauna prietenii și membrii familiei sale.

M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar.

Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a declarat fosta șefă a DNA, pentru Spotmedia.ro.

Citește și:

Cu toate că activitatea sa profesională îi ocupă mult timp, Laura Codruța Kovesi spune că oamenii cu adevărat importanți pentru ea i-au fost întotdeauna alături.

N-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. Legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător.”, a mai spus Kovesi.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.