Setari Cookie-uri

Bodo de la Proconsul, primele mărturisiri după ce a suferit un infarct. Artistul are montate 3 stenturi la inimă

Bodo de la Proconsul a suferit un infarct la începutul pandemiei, moment ce îi putea fi fatal. Cum i-a fost salvată viața?

Bodo de la Proconsul a trecut prin momente greu de descris, iar viața sa atârna de un fir de ață. La începutul pandemiei, artistul a suferit un infarct ce îi putea fi fatal. Bodo s-a prezentat a doua zi la spital, acolo unde medicii l-au băgat imediat în operație.

„Am făcut un infarct prin mai 2020. (...) Am făcut un infarct lucrând în curte. Tundeam iarba și, la un moment dat, am băut o cană cu apă rece și am făcut o vasoconstrucție și atunci s-a produs infarctul. Am simțit ca o arsură în capul pieptului, dar n-am băgat de seamă. (...) Eu, până atunci, asociam infarctul cu un eveniment de gen girofare, salvare, targă, mers la spital. În schimb, eu nu am avut o problemă de genul ăsta, mi-am desfășurat activitatea în continuare.

M-am trezit a doua zi, m-am apucat iar de treabă prin curte. M-am bucurat cu Loredana și copiii de natură. A doua zi, simțint totuși că ceva nu e înregulă, am hotărât să-mi fac niște analize. Când am ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, mi s-a oferit instant pijamaua de unică folosință pentru a intra în operație.”, a dezvăluit Bodo de la Proconsul, pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Citește și:

Artistul nu a știut ce se întâmplă, până când medicii nu i-au spus că trebuie să îi monteze 3 stenturi pentru un infarct mai vechi de 24 de ore.

„Nu mi-au spus că am infarct și că intervin pentru un infarct mai vechi de 24 de ore, probabil ca să nu mă sperie. Am întrebat ce se întâmplă și mi-au spus că îmi montează trei stenturi, pentru că aveți un infarct mai vechi de 24 de ore.”, a mai spus artistul, pentru sursa de mai sus.

În prezent, Bodo se simte bine și se bucură de viață alături de familia sa. Totuși, el este nevoit să ia pastile de 3 ori pe zi și să ducă o viață echilibrată.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.