Setari Cookie-uri

Elena Merișoreanu, în cabinetul medicului estetician! Artista are mare grijă de felul în care arată

Elena Merișoreanu a apelat la medicul estetician, asta pentru că artista de muzică populară a simțit nevoia să își îmbunătățească aspectul fizic.

Elena Merișoreanu a apelat cu încredere la medicul estetician, la cei 75 de ani pe care îi are. Interpreta de muzică populară are mare grijă de felul în care arată, astfel că și-a făcut o nouă intervenție estetică.

De această dată, Elena Merișoreanu și-a făcut un lifting facial cu fire resorbabile, o intervenție nedureroasă, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor sale.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

Elena Merișoreanu a povestit că nu are alte intervenții estetice, însă, de-a lungul timpului, ea și-a mai injectat botox, pentru diminuarea ridurilor.

Citește și:

„Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a mai spus interpreta de muzică populară, pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.