Setari Cookie-uri

Ce mai face Dan Bordeianu, după ce a renunțat să mai joace în telenovele? La 47 de ani, actorul are o familie minunată

Dan Bordeianu, actorul care a făcut furori în telenovelele Numai iubirea, Lacrimi de iubire și Iubire ca în filme duce acum o viață departe de micile ecrane. La cei 47 de ani pe care i-a împlinit de curând, actorul se poate mândri cu o familie minunată.

Dan Bordeaianu a cucerit o țară întreagă prin rolurile pe care le-a jucat în telenovelele Numai iubirea, Lacrimi de iubire și Iubire ca în filme. Deși a renunțat să mai joace în astfel de producții, cariera actoricească nu s-a încheiat. Actorul joacă în continuare la Teatrul Nottara, acolo unde are în prezent 3 reprezetații. Mai mult, Dan Bordeianu a jucat și în filmul "The Windseeker".

„A fost o experiență extraordinară, mai ales la filmări. Sunt enorm de recunoscător. Îi spuneam regizorului Mihai Sofronea că nu știu ce se va întâmpla cu filmul, dar eu sunt recunoscător că l-am filmat și că l-am trăit. Viața mi-a demonstrat că a avut un mare succes, am luat un premiu foarte important cu el, un premiu care se dă strict din perspectiva cinematografiei, am fost pe o listă cu nume foarte importante”, a declarat actorul, pentru fanatik.ro.

Citește și:

În ceea ce privește teatrul, Dan Bordeaianu poate fi văzut în 3 spectacole, la Teatrul Nottara.

"În rest vă aștept la Nottara, joc în trei spectacole care-mi sunt foarte dragi. «Efecte colaterale», «Sonata de toamnă», unde joc un rol complet diferit de ce-am jucat până acum, și «Haita de sfinți», un spectacol care mă duce în zone pe care nu le-am mai explorat până acum. Asta îmi place cel mai mult, să mă confrunt cu personalități total diferite de ce-am făcut până acum”, a mai povestit actorul.

Dan Bordeaianu a ajuns să fie actor din întâmplare, asta penru că, în copilărie, el avea mai multe vise, printre care să devină instalator sau inginer spațial. El a intrat și la Facultatea de DRept, la care a renunțat după numai un an de studiu.

Citește și:

"Relația cu meseria mea este serioasă, dar sunt destul de relaxat. De 2, 3 ori pe an spun că mă las de actorie și poate de aia îmi ies lucrurile, că nu mă crispez. Când eram mic voiam să mă fac electrician. Apoi ingineri spațial, pilot de navă, am dat și la Drept, dar în anul întâi mi-am dat seama că nu-i bine, erau prea grele materiile”, a mai spus el pentru sursa citată mai sus.

Pe plan personal, Dan Bordeaianu are cu ce se lăuda. Actorul este căsătorit și are două fetițe.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.