Setari Cookie-uri

Cum se menține Victor Slav în formă? Regimul de la care nu se abate prezentatorul tv

Victor Slav are mare grijă de felul în care arată, astfel că el se duce în mod regulat la sală, iar atunci când nu o face, prezentatorul tv ține un regim special.

Victor Slav are 42 de ani și o formă fizică de invidiat. Prezentatorul tv are mare grijă de felul în care arată, mai ales că participă la prezentări de modă.

Victor Slav a povestit ce face pentru a se menține în formă, iar un prim lucru este sportul, de la care rareori se abate. Prezentatorul tv este un cunoscut pasionat de fitness, iar atunci când nu ajunge la sala de forță, el acordă o mai mare atenție regimului alimentar.

Astfel, Victor Slav ține postul intermitent, în care, timp de 16 ore, el nu mănâncă nimic.

„Nu pot spune că mănânc același lucru în fiecare zi, diversific mult. În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni, știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul.
Dar în perioada asta, când nu merg regulat la sport și nici nu mănânc corect, țin fasting. Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore, ce doresc, dar în cantități rezonabile.
În celelalte 16, în mod normal 8 ore le dorm și în celelalte nu mănânc, las organismul să proceseze mâncarea”, a declarat Victor Slav pentru VIVA!.

Citește și:

În ceea ce privește alimentele preferate, Victor Slav spune că adoră bucătăria italiană și fripturile, însă nu are întotdeauna timp să gătească lucruri sofisticate. El preferă să gătească mâncăruri ușoare, asta pentru că timpul său liber este limitat.

"Gătesc lucruri ușoare, pentru că nu am timp, dar mă descurc la nevoie. Trebuie să am o dispoziție mai relaxată, să nu fiu într-o perioadă aglomerată. Sunt gurmand de felul meu și îmi place să mănânc și să încerc preparate noi. Îmi place foarte mult bucătăria italienească și ador steak-urile.", a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.