Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, moment de revoltă în legătură cu cererea lui Gabi Bădălău de a lua copiii să locuiască la el

Claudia Pătrășcanu este revoltată când se gândește că instanța ar putea să îi ia copiii, iar domiciliul lor să fie la Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu este o femeie puternică și o mamă devotată. După ce a încheiat divorțul cu Gabi Bădălău, artista mai are un hop de trecut.

Claudia Pătrășcanu se va vedea din nou cu Gabi Bădălău pe 3 noiembrie, la tribunal, atunci când instanța va decide unde va fi domiciliul celor doi copii pe care îi au împreună. Atât ea, cât și afaceristul își doresc ca fiii lor să locuiască la ei. Totuși, Claudia Pătrășcanu spune că cei mici sunt la școală în Constanța și duc o viață frumoasă aici.

„În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor? Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekendurile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Citește și:

Ca orice mamă, Claudia Pătrășcanu recunoaște că ea este cea care le știe cel mai bine nevoile celor mici și că a fost și este întotdeauna de băieții ei, indiferent de situație.

„Acum o săptămână am stat cu băiatul cel mare pe holurile Spitalului Județean din Constanța 4 ore. Am oftat împreună, am plâns împreună cu el că i s-a luat de două ori sânge, gândește-te că Gabi, ca tată, nu a stat niciodată, de la 0 luni, în spital cu copiii, iar mai nou, de trei ani de când sunt în Constanța cu copiii și au mai stat internați, el niciodată n-a venit.
Mama e mamă, mama stă cu copilul când răcește, mama sta cu el în spital, mai sunt și tați, dar în situația noastră…”, a mai zis artista, în exclusivitate pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Mai mult, vedeta a mai spus că fostul ei soț nu este implicat în creșterea băieților săi și nu petrece suficient timp cu ei. Mai mult, cei mici simt dorul mamei loc, atunci când Gabi Bădălău îi ia la el în cele 2 weekenduri pe lună. Ea crede că toată această situație este creată din răzbunare, din partea familiei Bădălău.

„Practic, la acest dosar nu există nimic care să ateste că eu nu sunt o mamă responsabilă, o mamă corectă, nu există. De ce ai vrea tu, onorată instanță, să iei copiii de lângă mamă și să-i dai unui tată care nici măcar 10 minute nu stă cu copiii, practic apare în poze și atât, îi lasă bunicilor și menajerelor. De ce vrei tu să faci asta, să chinui pe cine?! Să chinui doi copii, când Gabi ar putea să fie atât de înțelept, dar când ai răzbunare în suflet… practic, el nu se lasă până când nu se răzbună pe mine, dar el nu înțelege că răzbunarea asta nu e asupra mea, ci asupra copiilor și că nu mie îmi face răul suprem, deși și pe mine mă doare.

Citește și:

Cum ar putea Gabi să doarmă pe pernă știind că ia acești doi copii de lângă mine ca mamă și știind că cei mici mereu îi zic lui că le e dor de mine”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.