Setari Cookie-uri

Connect-R, mesaj emoționant despre divorțul dintre el și MIsha. Mai există cale de împăcare?

Connect-R și Misha au divorțat în 2018, însă au ales să rămână sub același acoperiș, de dragul fiicei lor, Maya. Ce mesaj a transmis acum Connect-R, în legătură cu separarea de mama fiicei sale?

Connect-R și Misha au divorțat după doar 5 ani de căsătorie, în mare secret. Cei doi au împreună o fiică, pe Maya, alături de care au ales să rămână amandoi în aceeași casă.

Cu toate că niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața și au continuat să se comporte ca soț și soție, cei doi nu s-au mai împăcat. Fanii speră în continuare că artistul și frumoasa Misha să redevină un cuplu, mai ales după ce Connect-R a postat un mesaj emoționant în legătură cu cea mai recentă piesă lansată.

Connect-R a lansat melodia "Acasă", în care vorbește despre separarea dintre doi soți ce au un copil împreună. Artistul mărturisește că acasă nu este un loc, ci un sentiment.

„Dacă mai poți schimbă ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil! El vede diferit lucrurile! Acasă, nu e un cămin, nici clădire, nici bucurie, nici extaz! Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiința împăcată!
Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea!

Citește și:

De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre! Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel: 13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”, a scris Connect-R pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.