Setari Cookie-uri

Gina Chirilă, viitoare femeie de afaceri! Cu ce se ocupă soția lui Bogdan Vlădău după ce a renunțat la modelling?

Gina Chirilă a renunțat la modelling după ce a devenit mămică. Acum, frumoasa soție a lui Bogdan Vlădău vrea să intre în lumea afacerilor și speră că va da lovitura.

Gina Chirilă este o femeie împlinită și are tot ceea ce și-ar putea dori. Soția lui Bogdan Vlădău are o familie frumoasă, o fetiță care îi aduce multă fericire, dar și o carieră care o împlinește.

Cu toate că a renunțat la modeliing după ce a devenit mamă, vedeta în vârstă de 28 de ani s-a axat pe online, acolo unde face diverse campanii. Totuși, ea vrea să facă un pas important în viața profesională, astfel că internauții vor putea să o vadă pe Gina Chirilă în rolul de femeie de afaceri.

Soția lui Bogdan Vlădău se pregătește intens pentru noua etapă din viața sa, despre care, însă, nu vrea să ofere prea multe detalii, cel puțin momentan. Gina Chirilă va avea propriul său brand de haine și speră ca fanii ei să îi aprecieze gusturile vestimentare.

Citește și:

„Lucrez mult la brand-ul meu, urmează ceva foarte important, însă nu pot să dezvălui până nu se întâmplă. Eu așa sunt setată, dar, cine mă urmărește o să vadă ce o să se întâmple. Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația și mi-am dorit foarte mult asta. Mai am și proiectele personale, de imagine. Am fost recent în Milano. E totul bine”, a declarat Gina pentru ego.ro.

În ceea ce privește trendurile actuale, fostul model spune că va purta întotdeauna ce îi place și ce îi vine bine. Gina Chirilă spune că este important ca oamenii să se lase inspirați din tendințe, însă să aleagă ceea ce li se potrivește.

„Sunt foarte importante hainele, dar, cumva, să îmbrace personalitatea noastră. OK, și tendințele sunt în regulă, le poți studia, dar eu nu m-am condus niciodată după tendințe. Dacă se poartă acum pantalonii cu talia joasă, dacă mie nu îmi plac, nu o să îi port, o să port ce îmi place mie, ce simt că mă pune în evidență. Cred că asta este cel mai important. Să te simți tu bine și să îmbraci ce îți place”, a povestit Gina Chirilă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.