Setari Cookie-uri

Kim Kardashian și-a serbat ziua de naștere! Ținuta sa a atras toate privirile! Cum arată vedeta la cei 43 de ani împliniți?

Kim Kardashian a împlinit recent 43 de ani, iar cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta de peste ocean a petrecut alături de familie și prietenii apropiați.

Kim Kardashian a împlinit recent frumoasa vârstă de 43 de ani, motiv pentru care a petrecut alături de familie și prietenii apropiați. Vedeta de peste ocean și-a invitat oamenii dragi într-un cadru de vis, acolo unde a avut o masă lungă, pe care erau așezate lumânări, creând un cadru intim și prietenos.

La cei 43 de ani pe care îi are, Kim Kardashian este într-o formă fizică de invidiat și reușește să atragă atenția în orice situație. Chiar de ziua sa de naștere, apariția sa a fost una fabuloasă, care a întors privirile invitațiilor săi.

Kim a ales să poarte o rochie transparetă, sub care i se vedea lenjeria de culoare neagră. Machiajul a fost unul discret, dar de mare efect, iar părul l-a lăsat desfăcut, ușor ondulat. Surorile Kardashian - Jenner s-au pozat împreună, spre deliciul fanilor, care sunt atenți la fiecare mișcare a lor.

Citește și:

Pe 21 octombrie, Kim Kardashian a împlinit 43 de ani, iar mesajele și urările de "La mulți ani!" au curs pe pagina ei de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.