Setari Cookie-uri

XCarla Maria lansează Două inimi rupte, o melodie despre iubirea autentică și necondiționată

Piesa este despre doi oameni cu defecte, cu bagaje emoționale, care decid să fie ei înșiși și să se iubească necondiționat, indiferent de trecutul fiecăruia.

Plină de carismă și cu o voce încântătoare, XCarla Maria s-a remarcat pentru prima dată în cadrul unui show de talente, unde a uimit mii de oameni și a cucerit juriul, iar la scurt timp a lansat prima piesă din cariera muzicală: „Așa o fată".

Acum, artista lansează cel de-al doilea proiect muzical, „Două Inimi Rupte", ce vine în completarea piesei „Așa O Fată". Ambele single-uri au fost produse în studiourile DeMoga Music de Marius Moga și Marius Mirică și vin cu un sound puternic iar împreună cu versurile spun o poveste de tip dilogie despre relațiile toxice, despărțire și în final, iubire.

Povestea videoclipului este centrată pe o dragoste autentică. Cei doi protagoniști, XCarla Maria și Bogdan Iancu (actor) își trăiesc iubirea într-un spațiu atemporal. În clip se întâlnesc doi oameni cu defecte, cu bagaje emoționale, care decid să fie ei înșiși și să se iubească necondiționat, indiferent de trecutul fiecăruia.

Videoclipul a fost filmat pe platourile Ireal.ro, în regia lui Guzinski. Completarea acestui concept inedit a fost creat de cunoscutul stilist Ovidiu Buta. Dacă în piesa „Așa O Fată", versurile vorbeau despre fetele puternice care ies din relații, cu inima frântă, dar cu un boost de încredere, acum avem în focus o artistă îndrăgostită. „Două Inimi Rupte" este despre entuziasm, noutate și spontaneitate. Indiferent de spațiu sau de look, cei doi se găsesc în toate viețile. Secvențele din clip ilustrează o utopie, în care dragostea primează și doar ea ii salvează.

„Îmi place să îmi pun în versuri trăirile și sunt reală. Muzica pe care o fac este pentru public și mă bucur mult când pot să fac oamenii să se bucure sau să se regăsească în piesele mele", spune XCarla Maria despre „Două Inimi Rupte".

„XCarla Maria are un timbru deosebit și o atitudine de superstar. Mă bucur să o avem semnată la labelul nostru", spune Marius Moga.

Citește și:

XCarla Maria (Carla Bâtoancă) este fostă concurentă SuperStar România. Timbrul ei vocal deosebit, atitudinea încrezătoare și carisma au făcut-o să fie una dintre cele mai iubite concurente din cadrul emisiunii. La fiecare apariție pe scenă, XCarla Maria a reușit să ridice mereu publicul în picioare prin energia și prestația sa scenică.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.