Setari Cookie-uri

Ce crede Dana Budeanu despre petrecerea exclusivită de la Castelul Bran? De ce este convinsă că Elon Musk nu este în România?

Dana Budeanu și-a exprimat opinia în legătură cu petrecerea exclusivistă de Halloween, din acest weekend, de la Castelul Bran.

Petrecerea exclusivită de Halloween din acest weekend de la Castelul Bran este pe buzele tuturor, în aceste zile. Printre cei care și-au exprimat opinia cu privire la veirea magnaților lumii din România se află și Dana Budeanu.

Creatoarea de modă a specificat că cei mai bogați oameni ai planetei vin de mulți ani în România, în special în Transilvania, acolo unde petrec în cele mai frumoase locuri.

"Să ştiţi că miliardarii în această ţară vin de peste 20 de ani, fără să ştie absolut nimeni. Membri ai unor familii nobiliare, fără să ştie absolut nimeni. Toţi vin în Transilvania, în anumite locuri pentru că atât de bogată este această ţară. Tot fără să ştie nimeni este bogată. Vin în anumite locuri din Transilvania unde petrec, se tratează de anumite lucruri, iau din ce avem noi mai bun.

Citește și:

Eu nu cred că este Elon Musk aici şi este părerea mea. Probabil că este folosit ca element. Această petrecere este organizată cu acordul şi cunoştinţa autorităţilor din România. Este organizată de foarte mult timp, clar. Aceşti oameni sunt totuşi, ştim cine sunt. Nu sunt de capul lor pe Pământ. După părerea mea, este o organizare de cel puţin jumătate de an. Este o petrecere organizată din timp.

Cred că ne depăşeşte acest subiect, această petrecere, ce e înăuntru, cine e înăuntru şi ce se întâmplă înăuntru. Şi cred că depăşeşte pe toată lumea implicată. Astea nu sunt petreceri obişnuite. Bogaţii petrec altfel, cum ştim din filme, din cărţi, petrec cu totul.

Cred că au ales România pentru că este strict legat de legenda Castelului Bran. Atenţie, pe care noi am fi putut-o fructifica cu un mic Disneyland făcut despre şi cu această legendă: Dracula. Nu am fost în stare 30 de ani", a declarat Dana Budeanu, pentru Antena3.ro

Citește și:

Dana Budeanu a mai explicat și de ce crede că Elon Musk, cel mai bogat om din lume nu se află în România. Creatoarea de modă declară că miliardarul este o "săgeată a sitemului american".

"Sunt sigură că nu este Elon Musk aici. Am văzut că anumiţi oameni de afaceri au făcut apel la Guvern să vorbească cineva cu Elon Musk. De parcă trebuia să vină la petrecerea Dracula să vorbească cineva cu Elon Musk, să îl roage mult de tot să investească prin România.

Este un personaj exotic. El nu este independent. Este o săgeată, aşa cum mă exprim eu, foarte smart a sistemului american. A reuşit să dezvolte ce trebuia să dezvolte. Săgeţile folosite de sistemul american nu sunt ca cele din România: nişte ameţiţi pe stradă.

Săgeţile sunt aceste interfeţe umane care reprezintă marile proiecte dezvoltate de către sistemul american", a mai explicat Dana Budeanu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.