Setari Cookie-uri

Lili Sandu a anulat nunta cu Silviu Țolu. De ce nu mai vor cei doi să facă pasul cel mare?

Lili Sandu a anulat nunta cu tatăl fiului ei, iar acum cei doi nu mai vor să facă pasul cel mare. Ce s-a întâmplat în cuplul celor doi?

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună cu băiețelul lor formează o familie de vis. Cei doi îndrăgostiți au planificat, înainte de pandemie, nunta, însă aceasta nu a mai avut loc.

La cei 43 de ani pe care îi are, Lili Sandu nu își mai dorește să facă pasul cel mare, cel puțin momentan. Prezentatoarea tv spune că fericirea nu constă într-un act, iar ei se simt foarte bine așa cum sunt în prezent.

„Nu cred că fericirea stă într-o hârtie. Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează”, a declarat prezentatoarea pentru Click!.

Lili Sandu nu se mai gândește la viitor și este recunoscătoare pentru tot ceea ce îi oferă momentul prezent. Ea și-a dat seama ce înseamnă cu adevărat maturitatea într-o relație și apreciază fiecare clipă petrecută cu familia ei.

Citește și:

„Faptul că am descoperit ce înseamnă maturitatea într-o relaţie, că ştim să ne dăm voie să fim noi şi singuri, şi împreună. Am crescut amândoi în aceşti ani de când ne-am cunoscut, am învăţat cum să trecem peste fiecare provocare vi am adus pe lume un copil superb.

Cred că sunt lucruri mai mult decât suficiente pentru care să fiu recunoscătoare şi care să mă facă să realizez că am o familie frumoasă”, a declarat prezentatoarea de la „Vorbește lumea”, pentru sursa mai sus menționată.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.