Setari Cookie-uri

Gina Pistol, planuri pentru anul care vine. Ce schimbări vrea să facă vedeta în viața ei?

Gina Pistol s-a hotărât ca de anul viitor să facă mai multe schimbări în ceea ce o privește. Ce a făcut-o să ia o astfel de decizie radicală?

Gina Pistol are planuri mari pentru anul care urmează să vină! Vedeta a ajuns într-un moment al vieții sale în care și-a dat seama că trebuie să se ocupe mai mult de ea, de psihicul, dar și fizicul ei.

De când a venit micuța Josephine pe lume, partenera de viață a lui Smiley s-a preocupat mai mult de familie și ș-a lăsat pe ea pe un loc secund, Acum, Gina Pistol își dorește să se reapuce serios de sport, să călătorească mai mult și să meargă la terapie.

„Mai avem câteva zile de audiții și sper să rezist până la final. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul. M-am oprit la farmacie săptămână trecută și mi-am luat o pungă de suplimente și mă ajută un pic. Parcă mă simt puțin mai bine fizic. Și psihic. Doamne, mă mai uit pe pagina Chefi la Cuțite, că nu mă uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de când eram mică, și văd pozele din primăvară.

Citește și:

Eu atunci credeam că sunt ok, că sunt într-o formă fizică nu chiar de invidiat, dar, mi se părea că sunt ok, față de cum am fost.
Dar acum, uitându-mă la mine, ah, ce voinică eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul, mă apuc de antrenamente.", a scris Gina Pistol, pe pagina sa de socializare.

Vedeta a mai spus că este necesar să aibă grijă de sufletul ei, mai ales că relația ei cu propria persoană influențează și relațiile pe care le are cu cei din jur. Gina Pistol își dorește să petreacă mai mult timp în natură și să călătorească mai mult, în anul 2023.

Ca să fii o mamă bună, o iubită bună, o soră bună și o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Și trebuie să mă apuc de sport, că mie îmi face bine. Mă ajută sportul. Mult. Trebuie să fac și terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară. Mi-e dor de natură, pe mine mă încarcă natura. Și nu știu, vreau să fac mai multe așa, pentru mine, pentru fiica mea, pentru Andrei, pentru familia mea. La anul o să fiu: new year, new me”, a declarat Gina Pistol, pe contul personal de Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.