Setari Cookie-uri

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu își dorește să fie pe picioarele ei. Cu ce se ocupă tânăra, de când s-a mutat în București?

Fiica lui Liviu Vârciu își dorește să fie pe picioarele ei și nu mai vrea să primească bani de la părinți. Cu ce se ocupă acum tânăra?

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a crescut și s-a mutat în București, aici unde tatăl ei i-a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial. Ambii părinți ai tinerei au grijă să nu îi lipsească nimic fetei lor și o ajută financiar, de fiecare dată.

Totuși, Carmina vrea să muncească pentru banii ei și încearcă să fie cât mai stăpână pe propriile picioare. Tânăra le este recunoscătoare atât mamei, cât și tatălui ei, însă vrea ca de acum încolo să fie independentă.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele.", a declarat Carmina, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Fiica lui Liviu Vârciu își căștigă banii din campanile online, dar s-a și angajat. Carmina lucrează la atelierul Anei Roman, acolo unde se ocupă de partea de social media.

Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Ana Roman Brand, la atelierul Anei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are.

Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Ana Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Ana de foarte mult timp”, a spus Carmina Vârciu, pentru sursa citată mai sus.

Din momentul în care s-a mutat la București, Carmina nu a mai ținut cont de cheltuielile pe care le face. Liviu Vârciu și Ami Teiceanu, părinții Carminei au avut de discutat cu ea pentru a o face să înțeleagă valoarea banului.

Citește și:

Carmina este o fată inteligentă și înțeleaptă și le este profund recunoscătoare părinților ei pentru tot ceea ce i-au oferit până în prezent.

„De când am venit la București nu mai am o medie cu cât cheltui. Încerc să nu întrec calul, dar Carmina nu a avut limită de când s-a mutat. Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare. Problema mea era că nu dădeam bani pe haine sau bijuterii, erau chestii de casă, cutii. Spray-uri de casă, 80 dacă se poate, nu știu, orice chestie de casă decorativă.

Am avut discuții despre bani pentru că mi se pare normal, dar am fost tot timpul înțelegătoare. N-am putut să fac mofturi, având în vedere ce viață mi-a oferit mama și tata”, a mai afirmat tânăra.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.