Setari Cookie-uri

Care este cea mai bine îmbrăcată vedetă de la noi, în percepția lui Cătălin Botezatu? Ce spune designerul despre criticile aduse

Cătălin Botezatu a vorbit despre cea mai bine îmbrăcată vedetă din showbiz-ul autohton.

Cătălin Botezatu este un designer de succes, iar numele său stă pe buzele multor vedete autohtone, dar și de la Hollywood. Botezatu a vorbit recent despre cea mai bine îmbrăcată vedetă din România, în percepția sa și nu s-a simțit stânjenit să spună că el este cel mai bine îmbrăcat bărbat.

Întrebat care este vedeta care se îmbracă cel mai bine la momentul actual, designerul nu a stat pe gânduri și a numit-o pe Camelia Șucu, fosta soție a lui Dan Șucu, cel care deține imperiul Mobexpert.

„Părerea mea este că cel mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!”, a declarat designerul, pentru click.ro.

Citește și:

Camelia Șucu are 57 de ani și este antreprenor. Împreună cu Dan Șucu, cei doi au două fiice.

În ceea ce privește bărbații cei mai bine îmbrăcați, Cătălin Botezatu nu se sfiește să se autonominalizeze. Totuși, designerul recunoaște că românii au început să se îmbrace din ce în ce mai bine.

„Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România”, a mai spus designerul.

Cu o activitate profesională atât de bogată, Cătălin Botezatu nu mai are timp să bage în seamă criticile care i se aduc. Chiar dacă recent el a comentat nwgativ o ținută purtată de Carmen Iohanis, Botezatu nu a fost afectat de criticile care i s-au adus.

Citește și:

„Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general! Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post TV a zis altceva. Eu, unul, cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!", a mai spus designerul.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.