Setari Cookie-uri

Anunțul făcut de Dan Negru în legătură cu emisiunea de Revelion, după ce s-a mutat la KanalD

Dan Negru a fost întrebat în legătură cu emisiunea de Revelion, cea care spărgea toate audiențele, în anii precedenți, la Antena 1.

Dan Negru a făcut un pas important în cariera sa în acest an, lăsând în urmă trustul Intact. Acum, prezentatorul tv este angajat la KanalD, acolo unde are o emisiune cu un rating frumos. Totuși, telespectatorii se întreabă ce emisiuni vor vedea în noaptea de Revelion, mai ales că Dan Negru a fost lider absolut în noaptea dintre ani, până în anul curent, când ProTv s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor celor de acasă.

Dan Negru a menționat că nu se gândește de pe acum dacă va exista sau nu o emisiune de Revelion și le recomandă, încă o dată, celor de acasă să nu stea în fața micilor ecrane atunci când intră în noul an.

„E încă soare afară, e încă departe Revelionul dar în ultimii 10 ani de fiecare Revelion îi sfătuiam pe toți să-și petreacă Revelionul departe de ecrane, cu familia, prietenii. Sunt prea puține Revelioanele din viața unui om încât să le pierzi în fața unor ecrane, de TV, de laptop, de telefon. Bucurați-vă de viață și nu de ecrane o spun mereu de mulți ani de zile”, a declarat Dan Negru pentru ciao.ro.

Citește și:

Mai mult, prezentatorul tv este mulțumit de tot ceea ce a făcut în cariera sa până acum. El spune că este destul de încăpățânat și nu respectă în totalitate indicațiile producătorilor tv.

Dan Negru a mai menționat că viitoarele sale emisiuni depind de modul în care va mai supraviețui el în media, asta pentru că piața tv este într-o schimbare continuă, iar el nu își dorește să fie altcineva, doar de dragul ratingului.

„Am o gură mare, sunt încăpățânat, nu fac cum vor directorii și producători dacă simt că ei greșesc dar de fiecare dată mi-a ieșit. Așa că, depinde când mai reușesc să supraviețuiesc cu felul ăsta al meu de a fi. Piața TV vrea tot mai mult yesmeni și eu nu sunt. 25 de ani de hituri în TV e totuși de ajuns într-o țară care are de totul 100 de ani… Dumnezeu a fost bun cu mine…”, a mai spus vedeta de la Kanal D.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.