Setari Cookie-uri

Cristina Cioran și iubitul ei s-au despărțit! Pe 20 octombrie, Alex Dobrescu a cerut-o de soție pe actriță

Cristina Cioran a confirmat despărțirea de Alex Dobrescu, asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni, actrița anunța că a fost cerută în căsătorie.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu câteva zile, iar în seara zilei de ieri, actrița a mărturisit oficial că ea și tatăl fetiței sale nu mai formează un cuplu.

Deși totul părea bine în relația celor doi, mai ales că actrița a povestit cum a fost cerută în căsătorie, pe 20 octombrie, se pare că și-au spus Adio, iar cauza ar fi diferențele de opinie și tensiunile acumulate.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran despre despărțirea de Alex Dobrescu, scrie spynews.ro.

Cristina Cioran a mai spus că este o despărțire ca oricare alta și nu este nimic spectaculos în separarea de tatăl fiicei sale. Mai mult, ea nu se gândește acum la împăcare și își concentrează atenția pe creșterea și îngrijirea micuței Ema.

Citește și:

„Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.”, a mai spus Cristina Cioran, la Antena Stars, atunci când a fost întrebată dacă mai există cale de împăcare.

La rândul lui, și Alex Dobrescu a confirmat separarea de actriță, fiind, totuși, ceva mai rezervat. El a postat un video pe pagina sa de socializare, în care apare împreună cu Cristina, iar alături a scris: „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit după doi ani de relație

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit după doi ani de relație, chiar dacă actrița a fost cerută de soție în mai multe rânduri. Cei doi au împreună o fetiță, Ema, care a venit pe lume în primăvara anului 2021, la 29 de săptămâni.

Citește și:

Alex Dobrescu mai are un băiețel, dintr-o relație anterioară.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.