Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu surprinde din nou! Vedeta și-a cerut iertare de la cei pe care i-a jignit

Oana Zăvoranu surprinde din nou, iar de această dată vedeta și-a cerut iertare de la cei pe care i-a jignit de-a lungul timpului.

Oana Zăvoranu continuă să surprindă, iar internauții au parte de postări de necrezut din partea ei. După ce, în urmă cu câteva zile, vedeta și-a cerut scuze pentru tot răul făcut mamei ei și pentru relația tensionată pe care au avut-o, acum, ea a scris un alt mesaj prin care își cere iertare.

Apropierea de Dumnezeu a făcut-o pe Oana Zăvoranu să ajungă la anumite momente de conștientizare și să își dea seama de lucrurile care nu au fost tocmai în regulă în viața sa. Acum, vedeta a postat un mesaj pentru cei pe care i-a jignit de-a lungul timpului și și-a cerut scuze pentru faptele sale.

„Azi, știi Tu, Doamne, de ce e o zi atât de fericită și mare pentru mine. Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi și o fac mereu cu drag și dezinvoltura care mă caracterizează. Pentru că eu nu știu să fiu măruntă și ascunsă. Dacă aș fi fost așa, poate că aș fi avut mai multe de câștigat sau poate de pierdut… Dar atunci nu aș mai fi fost EU.

Citește și:

Regret doar ce mă mâhnește profund pe mine, ca suflet, inimă și caracter cu adevărat… Și doar față de cei care nu meritau nimic din mânia și trufia mea. Nu ceea ce am spus sau făcut din întâmplare, la nervi, o dată sau de câteva ori, vis-a-vis de cei care și acum trăiesc tot în întuneric și minciună. Știu ce am de făcut pentru mine și pentru oamenii care cred în mine și simt ce vine dinspre mine către ei.

Unele lucruri însă nu pot să le împărtășesc. Pentru că atunci nu ar mai putea fi numite taine… Și așa trebuie să rămână. Important e că sunt de acolo, de unde e numai Lumină și Iubire. Avem multe de spus… Eu vouă și voi mie. Mărturie stau zecile de mii de mesaje pentru care nu vă pot mulțumi suficient, nici dacă aș face-o o lună, zi de zi…", a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Mai mult, vedeta a spus că acum este momentul în care se simte cu adevărat puternică, iar tot ceea ce contează este prezentul.

Oana Zăvoranu și-a anunțat fanii că s-a apropiat mai mult de Divinitate și se pare că acest lucru a făcut-o să își schimbe perspectiva asupra vieții sale. În orice caz, internauții o felicită pentru sinceritare și pentru asumare și se bucură pentru că Oana a ajuns să își dea seama de anumite greșeli din trecut.

"Ceea ce vreau acum e ce contează, de fapt. Am zis și am vrut multe și nu era momentul. Acum… e altceva. Total altceva. Acum, puterea cea adevărată nu mi-o mai poate lua NICIODATĂ cel care mi-a luat-o cândva, demult. Vă pup și să iubesc”, a mai scris vedeta pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.