Setari Cookie-uri

IPS Teodosie și-a făcut cont de TikTok. Ce îndemnuri are pentru tinerii de pe rețelele sociale?

IPS Teodosie are de acum cont pe platforma TikTok. Care sunt îndemurile pe care le dă pentru tinerii care își petrec timpul liber pe rețelele de socializare?

Arhiepiscopia Tomisului are de acum cont pe cea mai în vogă platformă pentru tineri, TikTok. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta, iată că IPS Teodosie își dorește să ajungă să comunice mai bine cu tinerii care petrec timp pe astfel de platforme de socializare.

IPS Teodosie apare deja în câteva clipuri postate pe pagina de TikTok, semn că Arhiepiscopia Tomisului își dorește într-adevăr ca tinerii să le urmărească îndemnurile și sfaturile. Într-un dintre video-uri, IPS Teodosie i-a sfătuit pe cei tineri să se roage pentru a avea mintea curată.

"Să vă rugaţi ca să dea Dumnezeu lumină curată în mintea şi în conştiinţa cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene şi mondiale" - este unul dintre mesajele transmise de arhiepiscopul Tomisului pe TikTok.

Mai mult, IPS Teodosie a declarat că este bucuros pentru că poate de acum să aibă o altfel de comunicare cu tinerii. El a mai adăugat că aceștia sunt cei care au nevoie cel mai mult de biserică și de îndrumători.

"Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe TikTok, întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de păstori, de îndrumători. Vă voi fi aproape tuturor, pentru că tinerii sunt viitorul nostru şi au nevoie de lumină. Vă voi da lumină din lumina lui Hristos şi lumină din viaţa bisericii, care este maica neamului nostru românesc şi maica tuturor oamenilor de pe faţa pământului. Doamne ajută să colaborăm frumos, la mulţi ani, iubiţi tineri!", a mai transmis arhiepiscopul Tomisului.

@arhiepiscopiatomisului #ipsteodosie #arhiepiscopiatomisului #invataturiortodoxe #invataturicrestine #invataturi #credinta #credintaindumnezeu #vorbeintelepte #rugaciune #🙏🏻 ♬ Epic Music(842228) - Pavel

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.