Setari Cookie-uri

George Burcea și Viviana Sposub pleacă din țară! Ce i-a făcut pe cei doi să ia această decizie?

George Burcea și Viviana Sposub se vor muta din România. Ce planuri au cei doi?

George Burcea urmează să plece peste doar câteva zile în America, acolo unde are loc lansarea oficială a filmului din care face parte, "Wednesday".

Printre celebritățile care sunt invitate la marea lansare se numără și Catherine Zeta Jones, care joacă în același film cu Burcea. Serialul va putea fi urmărit în curând, pe platforma Netflix.

George Burcea și Viviana Sposub au fost surprinși în cursul zilei de miercuri, în timp ce ieșeau cu zâmbetul pe buze de la Ambasada Americii. Se pare că Viviana tocmai aflase că viza pentru America i-a fost acceptată.

Plecarea celor doi este programată peste 10-12 noiembrie, urmând să se întoarcă peste câteva luni. Ei își doresc să participe și la un casting pentru un film de la Hollywood, scrie playtech.ro. Mai mult, cei doi îndrăgostiți vor să viziteze los Angeles, mai ales că Burcea are câteva rude stabilite peste ocean.

Citește și:

„Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa. Dar pentru mine, cel mai important proiect de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams.

"Pe 23 Noiembrie va apărea Wednesday în regia maestrului Tim Burton. Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi.

Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Abia aștept să ne vedem pe Netflix. Aici îl voi interpreta pe Lurch, care este majordomul Familiei Addams.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor”, a declarat fostul soț al Andreei Bălan, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.