Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu are copii. Ce declarații a făcut Șeful Statului?

Klaus și Carmen Iohannis nu au copii și nici nu au dorit să adopte. În trecut, declarațiile președintelui cu privire la refuzul de a face copii au fost comentate masiv în mediul online.

Șeful Statului și Carmen Iohannis nu au copii, deși formează o familie de peste 33 de ani. În trecut, Președintele a declarat că s-a concentrat mai mult pe funcția pe care o avea ca primar al Sibiului și pe evoluția sa politică, astfel încât mărirea familiei a rămas pe un plan secund.

Mai mult, Klaus Iohannis a declarat că tocmai faptul că nu a avut copii l-a făcut să acorde o mai mare atenție carierei sale politice, dar și să investească în domeniul imobiliar.

Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut.
Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, mărturisea la acel moment Klaus Iohannis.

Citește și:

Carmen Iohannis și-a dedicat viața copiilor

Carmen Iohannis a ales să rămână la Sibiu, după numirea în funcția de președinte a lui Klaus Iohannis. Prima Doamnă a României își continuă cariera la catedră, printre elevii săi.

De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a postat mai multe fotografii în care apare alături de elevii săi, dovadă că cel mai bine se simte alături de copii.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.