Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, mesaj emoționant pentru tatăl adoptiv. Ce îi transmite celui care a crescut-o ca pe propria lui fiică?

Seria mărturisirilor Oanei Zăvoranu continuă, iar de această dată, vedeta i-a adresat un mesaj emoționant tatălui ei vitreg.

Oana Zăvoranu continuă șă își deschidă sufletul pe social media, acolo unde a postat recent un mesaj emoționant pentru tatăl ei vitreg, Nicolae Zăvoranu.

După ce a postat un mesaj plin de regrete, în care își cerea iertare de la regretata Mărioara Zăvoranu, urmând un alt mesaj în care le cerea scuze oamenilor pe care i-a jignit de-a lungul vremii, de această dată, Oana Zăvoranu a publicat câteva cuvinte pline de emoție pentru cel care i-a fost ca un tată adevărat.

Oana Zăvoranu a ținut mereu la familia ei și chiar dacă a afișat o atitudine dură, vedeta și-a iubit enorm părinții și le-a căutat dragostea. Ea a declarat că tată ei adoptiv a fost chiar mai apropiat de ea decât cel natural, însă cu ambii s-a înțeles de minune și au avut o relație specială.

Citește și:

Tatăl adoptiv al Oanei Zăvoranu s-a stins din viață în 2000, însă vedeta îl pomenește și se gândește la el cu iubire și dor.

”Tatăl meu adoptiv al cărui nume îl port cu mândrie și multă dragoste îl port. Te iubesc Tutu. Nicolae Zăvoranu”, a scris Oana pe fotografia pe care a publicat-o pe Instagram.

Oana Zăvoranu, mesaj de iertare pentru mama sa

Apropierea de Divinitate a făcut-o pe Oana Zăvoranu să își dea seama de greșelile trecutului. Ea a uimit pe toată lumea atunci când a publicat un mesaj plin de regrete pentru mama sa, care a decedat în urmă cu câțiva ani.

Chiar dacă cele două nu au avut o relație liniștită, Oana Zăvoranu a mprturisit că o iubește pe cea care i-a dat viață și o va face mândră de ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.