Setari Cookie-uri

Reacția lui Gabi Bădălău după refuzul Claudiei Pătrășcanu de a-i cumpăra casă în București

Gabi Bădălău încearcă cu orice preț să aibă copiii aproape de el, astfel că i-a propus fostei sale soții să își aleagă o casă în București să se mute, iar el o va cumpăra.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt din nou la cuțite, asta după ce ieri cei doi s-au văzut din nou la tribunal, pentru a stabili domiciliul copiilor pe care îi au împreună. Recent, afaceristul i-a propus Claudiei să se mute cu copiii în București, aici unde vrea să îi cumpere o casă în zona de nord, plus să îi plătească o bonă, dar și școlile private ale copiilor, potrivit spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu nici nu vrea să audă de așa ceva și mărturisește că fostul ei soț vrea să o cumpere. Mai mult, ea i-a propus să se mute el la Constanța, dacî își dorește să fie mai aproape de copii.

”Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (...) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei. Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alegeți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a spus Gabi Bădălău, pentru Spynews.ro.

Citește și:

Afaceristul spune și de ce Claudia Pătrășcanu îi refuză oferta. El crede că mama copiilor săi are un iubit în Constanța, deși ea a declarat în repetate rânduri că este singură.

”De exemplu, să îi zic, <>. Despre asta e vorba, nu vreau să o cumpăr, nu mă interesează de ea să mă împac sau alte lucruri. Era vorba să aibă lângă ea ambii părinți aproape. Dacă ea e ambițioasă sau prost sfătuită de iubitul ei și vrea să stea la Constanța după băiatul ăla cu care e ea și nu ai interesul suprem al copiilor acum, atunci să stea într-un sat în Constanța, ce să zic.", a mai declarat Bădălău.

În continuare, el a spus că fosta sa soție nu este nici pe departe ceea ce vrea să pară în fața publicului, și anume o mamă minunată. Gabi Bădălău a mărturisit că artista nu este lăsată de iubitul ei să se mute în Capitală.

Citește și:

”Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu. Are pe cineva, unu însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a mai zis Gabi Bădălău.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.