Setari Cookie-uri

Oana Roman, mesaj dur de Ziua Bunului Simț! Ce crede vedeta despre oamenii care nu știu să se poarte în restaurante

Oana Roman a adresat un mesaj dur, cu ocazia Zilei Internaționale a Bunului Simț! Vizați sunt cei care nu știu să se poarte în băile publice ale restaurantelor.

Oana Roman este cunocută pentru părerile sale de pe social media, iar postările sale directe și fără menajamente sunt adesea apreciate de internauți. De această dată, fiica lui Petre Roman a avut un mesaj dur de transmis, chiar cu ocazia Zilei Internaționale a Bunului Simț.

Vedeta a mărturisit că oamenii care vin în restaurante sau cafenele nu știu să aibă un comportament adecvat la baie. Vedeta este de părere că România este singura țară în care sunt afișate mesaje în băile publice, cu sfaturi pentru un comportament adecvat, adresate clienților.

Azi e Ziua Internațională a Bunului Simț. Cred că suntem singura țară din Europa unde la baie apare astfel de afișe, pentru că unii nu știu cum să se comporte la baie într-un restaurant, cafenea etc. Nu ne urcăm cu picioarele pe wc și nu înfundăm toaleta.”. a scris Oana Roman pe InstaStories.

Citește și:

Fiica Lui Petre Roman nu s-a sfiit niciodată să își spună părerea despre tot ceea ce o deranjează. Chiar și Halloween-ul a fost motiv de subiect pe pagina sa de Instagram. Vedeta a dat de înțeles că nu sărbătorește acest eveniment, atât de popular în America.

Singurul lucru pe care îl înțeleg eu despre Halloween e culoarea dovleacului, care se regăsește și în natură...e culoarea frunzelor toamnei”, a scris Oana Roman pe Instagram, la finalul lunii octombrie.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.