Setari Cookie-uri

Iulia Vântur a revenit în România! Ce planuri are iubita lui Salman Khan?

Iulia Vântur a revenit în România pentru câteva zile, aici unde are multe evenimente de bifat.

Iulia Vântur se află din nou pe pământ românesc, asta după ce vedeta s-a reîntors din India. Iubita lui Salman Khan și-a făcut apariția la un eveniment organizat de Andreea Raicu, acolo unde a strălucit și a afișat un zâmbet seducător.

Pe plan profesional, Iulia Vântur nu are de ce să se plângă. Vedeta are multe proiecte atât în India, cât și în România. Ea va avea de filmat în țară, însă șezederea ei nu va dura mai mult de câteva zile.

„Am venit că am ceva de filmat aici, am de achiziționat niște lucruri, am venit cu treabă. Am venit destul de des în ultima vreme, chiar dacă am venit doar două-trei zile. Asta mi se trage din timpul lockdown-ului, atunci am zis că, de fiecare dată, când sunt prin preajmă sau am posibiltatea să vin în România o să vin să-i văd pe cei dragi și să mă reîncarc cu energia locului. Nu știu când vin, nu știu când plec.

Citește și:

În ultimul an, am călătorit atât de mult, la un moment dat și corpul, și mintea, și tot, cedaseră! Casa mea e acolo unde este sufletul meu!”, a declarat Iulia Vântur pentru Click.

Vedeta a mai dezvăluit faptul că a apelat la remediile naturiste știute de la bunica sa, atunci când și-a pierdut vocea.

„Îmi aduc aminte de tot ce spunea bunica, mama, de tot felul de terapii. Am încercat remedii din astea naturiste. Beau un cocktail de ouă crude, dar dimineață nu aveam ouă. Nu am avut să-mi fac acest shot care-i foarte bun.

Am încercat și funcționează foarte bine. Mai era un remediu, pentru tuse. Luam o ridiche neagră, o scobeam, puneam zahăr, beam siropul și imediat îmi trecea!”, a mai dezvăluit frumoaa artistă de la Bollywood, Iulia Vântur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.