Setari Cookie-uri

Mesajul Oanei Mizil după ce s-a vehiculat că s-a despărțit de Marian Vanghelie. Cei doi au împreună o fetiță

Ce spune Oana Mizil după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de Marian Vanghelie, după 11 ani de relație?

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au iubit timp de 11 ani, iar din dragostea lor a venit pe lumea fiica celor doi. După o poveste de dragoste comentată de presă și nu numai, iată că cei doi au ajuns să își spună Adio. Deși nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, pe internet au apărut zvonuri cu privire la încheierea relației dintre ei.

Oana Mizil a fost cea care a făcut câteva declarații pe pagina sa de Facebook, însă după doar două ore, ea a șters postarea, potrivit wowbiz.ro. Ea a declarat că un capitol din viața sa a ajuns la final, iar în toți acești ani a avut parte și de lucruri frumoase, dar și de experiențe dureroase.

„Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!”, a fost mesajul postat de Oana Mizil în mediul online.

Citește și:

La rândul său, Marian Vanghelie nu a vrut să ofere prea multe detalii în legătură cu zvonurile care circulă și a declarat că o lasă pe mama fiicei sale să spună tot ceea ce are de comunicat.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat, pentru Click!, Marian Vanghelie.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.