Setari Cookie-uri

Îndemn la rugăciune! Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima se zbate între viață și moarte

Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi se zbate între viață și moarte, după ce a fost depistată cu o tumoră cerebrală.

Clipe de încercare pentru părintele Nicolae Dima, care slujește la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi și soția sa, Cătălina Dima, realizator Radio Trinitas. Fiica celor doi, Ecaterina a acuzat miercurea trecută dureri îngrozitoare de cap, iar părinții ei au mers să îi facă investigații.

Din păcate, Ecaterina a fost depistată cu o tumoră cerebrală, iar între timp a suferit și două infarcturi. Acum, micuța de doar 12 ani, copil pentru care părintele Nicolae Dima și soția sa s-au rugat enorm să o aibă în viața lor este în comă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Ecaterina este împărtășită în fiecare zi de către preoții de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, iar la patul ei au fost aduse și moaștele Sfintei Ecaterina și ale Sfântului Nectarie. Micuța este în continuare într-o stare critică și se află la granița dintre viață și moarte.

Citește și:

Oamenii se roagă pentru însănătoșirea Ecaterinei și pentru întărirea părinților săi, greu încercați în această perioadă. La biserica unde părintele Nicolae Dima slujește cu mult har s-a format deja un lanț de rugăciune, iar oamenii citesc în fiecare oră un acatist pentru micuța Ecaterina.

În această Duminică, biserica a fost plină de enoriași care s-au rugat pentru miracolul la care cu toții sperăm - însănătoțirea Ecaterinei. Părintele Nicolae Dima le mulțumește tuturor celor care se roagă și transmit gânduri bune pentru fiica sa.

Doamne Ajut-O pe Ecaterina!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.